0 0
Bounty

Delite prek družabnih omrežij:

Lahko tudi preprosto kopirate in delite to povezavo

Sestavine

Prilagodi število pogrinjkov:
25g kokosove kreme
150g kokosovih kosmičev
25g kokosovega mleka
2 veliki žlici medu
Čokoladni preliv
25g kakava
25g kokosovega masla
1 velika žlica medu

Hranilne vrednosti

1635
Kalorij
63g
Sladkorja
80g
OH
141g
Maščob
123g
NM
17g
Beljakovin

Shrani recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bounty

Z več maščobami in manj sladkorja

Posebnosti:
  • Brez glutena
  • Paleo
  • Paleovegi
  • Presno
  • Vegansko
  • Vegetarijansko

Paleo Bounty tablice so preprosto okusne. Njihova notranjost je mehka in zavita v hrustljavo čokolado, za katero potrebujete samo kokosovo olje, kakav v prahu in med.

  • 2 uri
  • Pogrinjki: 8
  • Lahko

Sestavine

  • Čokoladni preliv

Napotki

Deli

Doma narejeni Bountry ima sicer več kalorij kot kupljen, vendar ima skoraj dvakrat manj sladkorja in bistveno manj sestavin. Ker so pri izdelavi uporabljene kokosove sestavine, vsebuje več maščob, zaradi česar je večja tudi kalorična vrednost.

Koraki

1
Končano
5 min

Priprava mase

Kokosovo mleko, kokosovo kremo, kokosove kosmiče in med v blenderju zmiksamo, vendar ne do tekoče mase.

2
Končano
65 min

Oblikovanje ploščic

Oblikujemo nekaj centimetrov dolge tablice in jih položimo v zamrzovalnik za 1 uro, kar nam bo omogočilo lepše prelivanje s čokolado.

3
Končano
5 min

Priprava preliva

Na pari raztopimo kakav, kokosovo olje in med. Preliv ohladimo.

4
Končano
10 min

Prelivanje

Iz zamrzovalnika vzamemo tablice, ki jih namočimo v raztopljeno čokolado. Če so tablice predhodno dobro ohlajene, se vmes čokolada lepo strdi. Če želite debelejši obliv, jih potem, ko se ohladijo, še enkrat pomočite v čokolado. Ostalo čokolado prelijte po tablicah in postavite v hladilnik za nadaljnjih 30 minut.

Kejti

prejšnji recept
Jabolčna marmelada
naslednji recept
Bazilikina majoneza
prejšnji
Jabolčna marmelada
naslednji
Bazilikina majoneza