Pečena paprika

0 0
Pečena paprika

Delite prek družabnih omrežij:

Lahko tudi preprosto kopirate in delite to povezavo

Sestavine

250 g rdeče paprike
3 stroki česna
3 velike žlice olivnega olja

Hranilne vrednosti

Kalorij
Sladkorja
OH
Maščob
NM
Beljakovin

Shrani recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Posebnosti:
  • Brez glutena
  • LCHF
  • Paleo
  • Paleovegi
  • Vegansko
  • Vegetarijansko
  • Srednje težko

Sestavine

Napotki

Deli

Vonj po česnu in vonj po morju. Pečena paprika kot hladni prigrizek ob toplih poletnih dneh ali kot topla priloga zraven pireja ob mrzlih zimskih večerih.

Koraki

1
Končano

Papriko umijemo in posušimo ter na vseh straneh popečemo na olivnem olju.

2
Končano

Odstavimo z ognja. Papriko premažemo s sesekljanim česnom in jo posolimo.

3
Končano

Papriko položimo nazaj v posodo, pokrijemo in dušimo še nadaljnih 10 minut, da se lepo zmehča.

4
Končano

Postrežemo hladno ali še toplo, kot prilogo.

Kejti

prejšnji recept
Šparglji z mladim krompirjem
naslednji recept
Paleo pingvinčki
prejšnji
Šparglji z mladim krompirjem
naslednji
Paleo pingvinčki